Voorhuiden van voorpost


Return-Path: <[email protected]>
Received: from www.geenstijl.nl
from mailgate.geenst.com
by www.geenstijl.nl
for <[email protected]>; Thu, 24 Mar 2005 15:54:29 +0100
Received: from c2web202 (c0mailgwalt.prontomail.com [207.183.238.110])
by c2mailgwalt.mailcentro.com (8.12.8/8.12.0-c2mailgw04) with SMTP id j2OEsMEi032706
for <[email protected]>; Thu, 24 Mar 2005 06:54:22 -0800
X-Version: Mailcentro(dutch)
X-SenderIP: 83.160.162.149
X-SenderID: 9744181
From: "Pascal Eppo" <[email protected]>
Message-Id: <[email protected]>
Date: Thu, 24 Mar 2005 15:54:36 +0100
X-Priority: 3
Priority: Normal
X-MSMail-Priority: Normal
Content-Type: text/plain; charsetiso-8859-1
To: [email protected]
Subject: Voorpost Nederland zal Utrecht CS schoonvegen
X-Mailer: Web Based Pronto
Mime-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-ViruVoorpost Nederland zal Utrecht CS schoonvegen.

Voorpost Nederland zal aanstaande zaterdag het Centraal Station van Utrecht schoonvegen van overlast veroorzakende junks en “jongeren”. Winkelend publiek en reizigers worden in toenemende mate lastig gevallen in het Winkelcentrum Hoog Catharijne en het Centraal Station Utrecht. Voorpost wil hier een einde aan maken.

Het is een taak van de overheid en de Nederlandse Spoorwegen om de problemen in het genoemde gebied aan te pakken en op te lossen. Helaas laten zij het afweten. Vanuit de kant van winkeliers en burgers is ons gevraagd om op te treden tegen de overlast veroorzakende groepen. Als de overheid het niet doet, treden de burgers zelf wel op! Daarom zal Voorpost Nederland komende zaterdag Utrecht CS schoon vegen van al het vuil wat daar rond zwerft!

Wij willen door middel van onze actie bij Utrecht CS bereiken dat de overheid weer prioriteit legt bij de handhaving van veiligheid op straat en in publieke ruimten. Nederland drugsvrij en geen djihad in onze straat!

Voorpost Nederland zal de burgers die ons aangeschreven hebben verenigen om samen een vuist te kunnen maken tegen de overlast. Er is duidelijk behoefte aan een nationalistische actiegroep in de Utrechtse regio. De grote toeloop van nieuwe leden heeft Voorpost Nederland doen besluiten de lokale afdeling uit te breiden. Het bestuur van deze nieuwe lokale afdeling zal komende vrijdag op een bijeenkomst in de regio worden voorgesteld aan de leden.

Deze actie is onderdeel van de kampanje “geen djihad in onze straat” en is gericht tegen het toenemend islamitisch extremisme en tegen de ontsporing en radicalisering van islamitische jongeren. Voorpost wil een harde aanpak van religieus fanatisme en eist een nultolerantie ten aanzien van met name Marokkaanse probleemjongeren.

Hilversum, donderdag 24 maart 2005

Voorpost Nederland

Voor meer informatie:
Paul: 06-49.69.00.21 (overdag)
Rob: 06-22.73.22.24 (’s avonds)

[email protected]
www.voorpost.org

Voorpost is een nationalistische heel-nederlandse actie- en vormingsgroep. Voorpost is partijonafhankelijk en opereert in Nederland, Vlaanderen en Zuid-Vlaanderen. Voorpost strijdt voor de hereniging van Nederland en Vlaanderen en is o.a. tegen legalisering van drugs, tegen kindermisbruik en keert zich tegen de multiculturele illusie. Afgelopen maanden heeft Voorpost actie gevoerd tegen de toetreding van Turkije tot de Europese Unie. Dit jaar zal onder andere actie worden gevoerd tegen moslimextremisme en voor de hereniging van Nederland en Vlaanderen. Voorpost bestaat volgend jaar 30 jaar.

Je kan ook zelf een adres aanmaken bij voorpost.zzn.com

 

Terug naar GeenStijl.nl