Met Onno de diepte in

grettadd.jpg

On Mon, 1 Aug 2005, Onno thuis wrote:

jullie zijn zeker wel erg jaloers dat gretta nog controversieler is dan jullie, ik snap niet waarom jullie zo op haar afgeven tenzij jullie een rechts bolwerk van joods/christelijke cultuur zijn ala wilders

of zijn de palestijnen in jullie ogen moslims ala kutmarokkaan en moet je ze daarom hebben, wordt er kotsmisselijk van en het is erg zwak achter de joden aan te lopen, respect voor gretta

On Mon, 1 Aug 2005, Joris von Loghausen wrote:

Arme Onno, het zal wel erg eenzaam zijn daarboven in de toren van absolute kennis.
Even een poging jouw gedachtenkronkels op een rijtje te krijgen:
1. Gretta is Pro-Palestijns
2. GS is anti-Gretta
3. Ergo: GS is anti-Palestijns.

Applaus.
Hoewel we doorgaans het niet in ons hoofd durven te halen zo'n groot wijsgeer als u tegen te spreken, willen we je toch even informeren over het feit dat GeenStijl in de kwestie Palestina geheel neutraal is.
Waar twee volkeren zich tot het levensdoel gesteld hebben elkaar uit te moorden heeft het weinig zin om een partij te kiezen. Maarja, wie zijn wij.

Met vriendelijke groet, Joris

p.s. Misschien is het een idee om te solliciteren als stagaire bij Bush, die is ook al zo dol op dat soort denkwijzes (If you're not with us, you're against us). Daar schijnt trouwens ook een rijkelijke (slurp) beloning aan vast te zitten.

On Mon, 1 Aug 2005, Onno thuis wrote:

Nou ik vraag het je toch en nu leg je me woorden in de mond
maar omdat je alle uitvluchten om met je nare houding gecontronteerd te worden probeert te ontlopen zal ik het even duidelijk vragen aan je:

"waarom geef je zo af op gretta?"

dat ik de mogelijkheid beschouw dat dit met palestina te maken heeft, iets waar gretta naast zwart haar bekend om is, moet jij niet uitleggen tot een aanname van mijn kant

bijdehand

On Mon, 1 Aug 2005, Joris von Loghausen wrote:
Geniaal.
Probeer je eens te uiten met woorden die binnen je vocabulaire vallen, zodat de ontvanger er mogelijk ook nog eens wijs uit wordt.

Groetjes,
Joris

Terug naar GeenStijl.nl