Aanvalsplannen Stijlloze revolutie

ADONAI!
feauteau: Adonai

Scenario 1 van FJD
Gedurfd en vernieuwend: USS Saipan enteren

Het is 13 juni, 10:00 s ochtends. Zoals verwacht glijdt de USS Saipan rustig over de Nieuwe Waterweg richting Rotterdam binnen. Alles lijkt in orde. Op het moment echter dat de USS Saipan de Waterkering voorbij vaart gebeurt er iets vreemd. Opeens sluit de waterkering zich waardoor de USS Saipan opgesloten zit. De AIVD weet van niks, een verkeerde inschatting zoals wel vaker het geval is. Een bevoorrechte groep Nederlanders weet echter precies wat er aan de gang is. Het GeenStijl Aanvalsplan voltrekt zich en het is de huiskrakert Lucas de Linkse Lul die in z'n ongeëvenaarde wijsheid de USS Saipan heeft ingesloten.

De Amerikanen verkeren in totale paniek en varen door richting de Rotterdamse Haven. Ter hoogte van Rozenburg komt er opeens een stormloop aan GS-roze rubberbootjes met stijlloze mensen op gang die allemaal maar één doel voor ogen hebben: Het enteren van de USS Saipan. De Amerikanen weten niet wat hun overkomt en kunnen geen verweer bieden tegen dit overweldigende stijlloze leger. Het schip wordt overgenomen en de Amerikanen worden geruisloos gevangen gehouden in het boerengat Rozenburg. Niemand zal hen hier opmerken aangezien het dorp bestaat uit mensen die voor hun plezier midden in de chemische troep gaan wonen en dus toch al niet helemaal 100% zijn, zei ondergetekende, zelf ook inwoner van het betreffende dorp.

Op dit moment wordt het schip bestuurd door het stijlloze leger. Het aanvalsplan is simpel. Doorvaren naar Rotterdam, ondertussen het halve Botlek gebied platleggen en daarna ook even de binnenstad meenemen. Nuttig ? Nee just for old times sake, compleet stijlloos dus. Ondertussen heeft Prof. Hoxha in al z'n wijsheid meneer Bush al op de hoogte gesteld. Prof. Hoxha heeft hem gemeld dat de Amerikanen gevangen gehouden worden en berecht zullen worden door het Internationaal Strafhof in Den Haag wegens oorlogsmisdaden. Bush komt uiteraard meteen in actie en stuurt al z'n troepen richting Den Haag voor de eerder voorspelde invasie.

Het masterplan begint al aardig vorm te krijgen. Het volgende punt op de agenda is het indoctrineren van de bevolking. Met behulp van de Nederlandse omroep, die uiterst bedreven is in indoctrinatie zorgen we ervoor dat de Chileen onafgebroken op het Nederland 1 t/m 3 verschijnt. Door deze indoctrinatie zullen er in het hele land GeenStijl aanhangers zich gaan groeperen om het land te veroveren. Het is nog slechts een kwestie van tijd voordat het hele land bezet is door GeenStijl aanhangers en we ons mooie Nederland op de wereldkaart in kunnen kleuren met de kleur roze.

Er rest ons echter nog 1 probleem. Er zitten dankzij de invasie nog een aantal Amerikanen in Den Haag, George heeft er geen gras over laten groeien en heeft heel Den Haag bezet op zoek naar de aangehouden Amerikanen. Ook aan dit probleem is echter gedacht door Prof. Hoxha. De USS Saipan haalt de Amerikanen op uit het boerengat Rozenburg en vervoert ze naar Terschelling om ze daar te dumpen tussen de hippies die nog steeds niet uit geneuqt zijn. De Amerikanen zullen vervolgens Den Haag verlaten, Terschelling overvallen, alle hippies meenemen naar Guantanamo Bay en Nederland vervolgens weet net zo serieus nemen als vroeger. ( JP who ?)

Onder leiding van Lucas de Linkse Lul wordt vervolgens het binnenhof ingenomen door een uitzinnige GeenStijl menigte. Lucas de Linkse Lul neemt vervolgens de plaats van JP in en kondigt de overname van Nederland aan. Nederland zal daarna gedurende lange tijd gebukt gaan onder het bewind van Lucas de Linkse Lul, geholpen door z´n rechterhand Maoïst Jan.

Goed dit was dus het aanvalsplan om Nederland te onderwerpen aan het stijlloze bewind van GeenStijl. Ik ga nu maar eens demo van Battlefield downloaden en flink oefenen aangezien er op dit moment een aantal AIVDers in m´n tuin liggen. Tegen de tijd dat die JSF in elkaar zit hoop ik de volledige versie binnen te hebben, weet ik tenminste hoe ik me daar tegen kan wapenen.

Scenario 2 van LuieLinkseLaffaard
Goed uitgewerkte chaos

Fase 1: Chaos!
Het is van belang, dat voor de stijlloze revolutie plaats kan vinden, er totale chaos in het land is. Maar hoe krijgt men chaos? Hier een paar tips voor de perfecte stijlloze chaos:

 • CAO onderhandelingen met alle publieke sectoren lopen mis, en ja hoor iedereen gaat staken!
 • Nodig President Bush en Premier Sharon uit voor een staatbezoek in Amsterdam. Hierdoor ontstaan er de nodige demonstraties uit zowel het linkse en rechtse kamp
 • Zorg dat een paar Kaalkopjes een demonstratie organiseren in Amsterdam, waarvan de route toevalligerwijs langs een paar grote krakersbolwerken loopt.
 • Organiseer een "vriendschappelijk" voetbaltoernooi met Ajax, Feyenoord, ADO Den Haag en natuurlijk FC Utreg. Maak elk stadionverbod ongedaan en deel extra gratis vuurpijlen uit bij de ingang.
 • Geef de bewoners van de Graafschewijk in Den Bosch een lijst met namen en adressen van alle loslopende veroordeelde pedo's
 • Als dit allemaal niet werkt, dan geef je Samir Azzouz en zijn matties de nodige kilo's TNT en een paar plattegronden van onder andere het tweede kamer.

Fase 2: Roze Revolte!
Hoe grijpt GeenStijl de macht? Nou, zo!

 • Organiseer een stijlloos leger met onafhankelijke stijlloze cellen. Deze plegen aanslagen die varieren van het kaalscheren van langharig werkschuw tuig, tot het roze verven van het witte huis.
  (wel het witte huis te rotterdam natuurlijk)
 • Het volk moet geinformeerd worden! Verspreid propaganda, voedselpakketen en gratis BBQ-setjes d.m.v. Airdrops.
 • Eliminatie van Politieke vijanden is een must. Ik zal maar geen namen noemen want anders krijg in de AIVD op me dak.
 • Dit moet natuurlijk door middel van neqschoten!

Fase 3: GeenStijl grijpt de macht
Het opzetten van het GeenStijl Politbureau is natuurlijk geen makkie. Maar met deze tips is het zo gedaan!

 • Verander de Nederlandse vlag. Geen Rood -Wit-Blauw, maar Roze-Wit-Blauw!
 • Verandering van de Parlementaire Democratie tot Stijlloze democratie.
 • Fleischbaum wordt natuurlijk de grote Partijleider.
 • Lucas krijgt de macht over de Economie, maar gaat al snel zijn revolutie internationaal aan de man brengen, net als zijn grote held.
 • Prof Hoxha, Minister van Onderwijs
 • De Chileen, Minister van Stijlloze Zaken
 • Slamdunk, Minister van Sport

Verder is het GS team wel wijs genoeg om in te vullen wie er over das volk mag beslissen.


Scenario 3 van PNCO
Beproefd concept: mediamanipulatie

Om de media bezig te houden, zowel de nationale als de internationale, zorg je eerst voor een enorme mediahype in Nederland. Zoiets als dat Rob Muntz of Paul Jan van der Windt een ingeving van God/Jezus krijgen, dat zij de aankomende oorlog als enige kunnen voorkomen.


Aangezien onze 2 vrienden daar nie zo in geloven, gooien ze extra olie op het vuur (eventueel van tevoren afgesproken met de 2 heren, na belofte van unlimited zendtijd bij de toekomstige GS-zenders). Een geloofsrel is ontstaan en de positie van de CDA, ChristenUnie en SGP wordt dusdanig gestuurd dat zij niets anders kunnen dan de heilige oorlog te erkennen. Balkenende zal een emotionele speech houden op de tv, dat het einde nabij is.

Wat de gemiddelde Nederlander dan niet weet, is dat Balkenende van tevoren is ingelicht over het feit dat zijn vrouw en dochter zijn ontvoerd. De speech laat Nederland achter in chaos en de 1e en 2e kamer wordt ontruimd. Een jurist (Zwarte Kip) zal dan de mogelijkheden van Geenstijl uitzetten en deze wereldkundig maken via de nog draaiende tv- en radiozenders. Of chaos, of Geenstijl. Daarbij wordt een reddingsplan gepresenteerd door Fleischbaum, die oorlog ten koste van alles wil voorkomen. "Nederland, willen jullie oorlog, wanneer vrede zo veel dichterbij is?" Na een uitzending van 2 uur, welke door 8 miljoen Nederlanders wordt gehoord en gezien, gaan de mensen de straat op. Ze willen weten welke plek hun geloof krijgt in de nieuw onstaande situatie.

Geenstijl stelt de mensen gerust. Geloof mag blijven plaatsvinden. Ondertussen zijn Muntz en van der Windt opnieuw ingeschakeld om de laatste fase van het plan uit te voeren. Met de slechtste imitatie uit hun carriere, wordt een messias nagedaan welke op tv komt. Het gebrabbel wordt door enkelen op straat herkent als Aramees en al gauw gaan de mensen knielen voor de nep-messias. Daarin wordt verkondigd: God is dood. Geenstijl leeft. Na een paar minuten ongeloof, nemen de mensen de woorden over: Geenstijl, Geenstijl.

Al met al nemen de mensen de macht van Geenstijl serieus. Dan komt plan B in werking. Het beleid van het kabinet wordt van de tafel geveegd, de media wordt overgenomen en alles lijkt het oude te blijven. Maar ondertussen wordt er in het geheim gewerkt aan de start van WO III. Amerika wordt uitgespeeld tegen China en Geenstijl maakt in het geheim afspraken met Cuba en Australië. Er moet zo een machtsdriehoek ontstaan welke de stabiliteit van de 3 paradijzen op aarde garandeerd.

Doordat Geenstijl plannen heeft gevonden voor goede waterstofcentrales, is het energieprobleem ineens opgelost en door middel van het gijzelen van enkele geniale wetenschappers, wordt de technologie snel verder ontwikkeld zodat deze bruikbaar is. Terwijl Amerika en China beide op sterven na dood zijn, biedt de paradijselijke driehoek aan Amerika en China de mogelijkheid samen te werken. Bush (met als adviseur Hillary Clinton) kan niets anders.. Hu Jintao volgt snel. De wereld kan niet meer om Geenstijl heen..

Al met al heeft Geenstijl middels enkele tactische boodschappen en enkele bedreigingen de Nederlandse regering laten vallen en door in te spelen op de nieuwste technologie een niet in te halen voorsprong heeft genomen welke door het inzetten van 1 raket gevuurd vanaf Amerikaanse bodem, China en Amerika in een diepe crisis bracht. Doordat er de techniek van waterstof kon worden toegepast, was de chaos op de wereldmarkt geen probleem: energie in overvloed. Door middel van samenwerking met 2 andersdenkende landen kon de druk op de VS en China het gewenste resultaat bereiken.

Terug naar GeenStijl.nl