.consumeer meer

Prijs op aanvraag...

.over deze stijlloze waren

Loop in stijlloos roze of minzaam zwart. Denk in urban-stylie-underground-cool. Houdt deze afdeling in de gaten, de komende tijd nog veel meer nieuws en producten van dit ultrajonge kledinglabel.

Werkwijze en betaling
Bestellen is simpel. Kies product en klik 1 keer op de bestelknop. Items komen automatisch in de winkelwagen van onze partner Shirtshop. Zij verzorgen ook de afhandeling. Vragen of grote hoeveelheden bestellen? Neem contact op.

.girlie shirt

Bounchen in de club doe je met een Girlieshirt

Het bestlopende shirt uit onze immer groeiende collectie. Nu al een classic. Koop er een voor je vriendin of trek 'm lekker zelf aan. Een ding is zeker, dit shirt doet het goed bij de vrouwtjes. Zowel in roze als zwart. Zware kwaliteit katoen van het Italiaanse merk Bella. Make up your mind, en bestel dit shirtje voor 15 euro.

maat
Kleur Girly
Aantal

.classic GS-shirt

Zonnebril not included

De klassieker! Lemon en Soda T-shirt in roze voor normale mensen en in het zwart voor mietjes. Voor 20 euro in je bezit

maat
Kleur shirt
Aantal

.cap

Echt Bi ben je met een cap!

Hier ziet u onze roze stijlloze cap, gedragen door het Argentijnse model Ana Beatriz. Natuurlijk ook in het zwart te verkrijgen. Met geborduurd logo. Die pet past ons allemaal. Kosten: 12,50 euro

Kleur Cap
Aantal

.boy brief panties

girlie ondergoed, niet voor mannen!

Nieuw! Jongensonderbroeken voor meisjes! Met werkende gulp en zacht elastiek. Gemaakt van stretch cotton. Zelf geimporteerd bij American Apparel. Deze 'boy brief' wordt gemaakt in een air-conditioned werkruimte in down town LA. Hoe politiek correct moet het nog worden voor je ze wilt? Met een klein stijlloos logootje om subtiel te tonen dat je niet helemaal voor de poes bent. Check ook dit filmpje. de jouwe voor 15.00 euro

maat
Aantal