DOSSIER OME JOOP

Loverboy Sjon

Loverboy Sjon nodigt iedereen eens een kijkje te nemen op zijn website. Hij wil seks, uiteraard geen gewone seks, nee, seks met gehandicapten. Sjonnie vraagt er maar 25 euro voor en alle wensen zijn bespreekbaar. Ik ben benieuwd wat je krijgt voor 25 euro...
UPDATE 1:
Ik weet wat je krijgt voor 25 euro. 'Loverboy' Sjon blijkt in het echte leven Joop S. te heten. Je denkt een mooie jonge god aan je deur te krijgen die al je wensen voor je wilt vervullen. Wat zie je als je de deur opendoet? Opa! (kijk bij Joopenkhuizen.jpg) Nou nee, bedankt, ik ga wel verder kijken. Mocht u wel interesse hebben in een bezoekje van opa Joop, zijn privé e-mailadres is bekend bij de redactie. Opa Joop zoekt overigens ook nog dames/heren/andere soorten voor zijn escortservice uit Hoorn en omstreken.
UPDATE 2:
Joop is wel 'hip', hij heeft ook een CU2-pagina

.

Viespeukje

Ons viespeukje is weer terug. Ome Joop, zelf noemt hij zich Sjon, is kort geleden beheerder geworden van een andere MSN-community. De MSN-groep heet: slipjenaarbenedenendromenmaar. Het klinkt erg verleidelijk om daar eens een kijkje te gaan nemen en dat hebben we uiteraard gedaan. Op het eerste gezicht lijkt het een 'normale' sekssite. Maar toen we deze foto's zagen, gingen we toch twijfelen... Ome Joop wil niet alleen seks met gehandicapten, maar ook met minderjarigen! Het wordt eens tijd om de PedoPolitie hierop af te sturen. Ondertussen kunt u uw grieven sturen naar zijn privé-mailadres: [email protected].

.

En ook Sjon is niet blij met ons

Goed, laten we dit voorop stellen: we zijn op zich niet gericht op zoek naar een waardige opvolger van Domme Debbie, maar Loverboy Sjon lijkt er gewoon om te vragen. De drempel ligt inmiddels echter vrij hoog bij GeenStijl, dus we denken er nog even over na. In de tussentijd zult u het moeten doen met deze mailtjes van Sjon, waarin hij onder meer meldt naar aanleiding van dit postje naar de politie te zijn gestapt. Aandachtige lezers kenden Sjon overigens al langer. Volgens onze seksliefhebber wordt er een onderzoek ingesteld, maar is bovendien ook Chello ingelicht. Toen we deze beruchte kabelexploitant probeerde te bellen om te vragen wat ze a) met dit akkefietje te maken hebben, en b) voor actie gaan ondernemen, werden we drie uur in de wacht gezet. Daarna hebben we het opgegeven en de conclusie getrokken dat we voor deze club voorlopig niet bang hoeven te zijn. Gelukkig maar, want we werden bijna nerveus. En om tot slot die veelgestelde vraag te beantwoorden: ja, ik ben inderdaad bezig met een gepast antwoord op deze mail!

.

Slipjes maar weer omhoog dan

Loverboy Sjon - of ome Joop, zoals wij hem liefkozend noemen - gooit de bevlekte handdoek in de ring. Nadat GeenStijl zijn gehandicapten-fetish en de foto's van wel errug jonge dames die hij plaatste besprak, zei de bejaarde liefhebber aangifte tegen ons te hebben gedaan en schakelde hij zelfs Chello in. Het is ons volkomen onduidelijk wat de aanklacht is, maar het zal wel. Per mail meldt hij: "ome Joop, zoals ik genoemd wordt stopt er mee niet om dat ik schuldig ben, aan waar ik voor uitgemaakt wordt zit tegen een stres situati (...) maar ja, het is gebeurt gebeurt mij geen tweede keer meer" Dat laatste vinden we dan eigenlijk wel weer jammer. Voorzover bekend gaat ome Joop wel gewoon door met het verwennen van gehandicapten. Oja, Joop kickt overigens niet alleen op kinderen en gehandicaten, maar ook op gehandicapte kinderen. Gekker moet het toch niet worden met die viespeuk...

.

Eindelijk: aangifte tegen GeenStijl

De dossiers die GeenStijl sinds kort aanlegt over akkefietjes die het nalezen beslist waard zijn, beginnen tot de buitenwereld door te dringen. Zo besteedt Netkwesties aandacht aan Dossier Ome Joop: "Als 'Ome Joop' duiden we de mijnheer aan, dit in navolging van weblog Geenstijl.nl die binnentrad in de belevingswereld van Ome Joop. (...) Geenstijl.nl trad op als politieman en wees Ome Joop publiekelijk terecht. (...) Zo redde een weblog de goede zeden." Maar we kregen meer reacties op dit spraakmakende dossier: van de recherche. Ome Joop blijkt inderdaad aangifte gedaan te hebben tegen GeenStijl. "Omtrent dit dossier zou ik gaarne telefonisch contact met u of een medebeheerder van dit forum willen teneinde wat mogelijke misverstanden uit de weg te ruimen. Wellicht geen verrassing: we reageren op gepaste wijze.
UPDATE: Er is antwoord van de pliesie! "Met dank voor u goede en duidelijke uitleg toch nog even een paar kleinigheden en dan ben ik blij dat we er zo uit zijn en dank ik u dan ook voor de openheid en medewerking." Case closed?

.

Terug naar GeenStijl.nl