DOSSIER DOMME DEBBIE

. Anti-geweld tegen geweld

Zoals je in theorie geluid met anti-geluid kan neutraliseren, zo moet je geweld ook met anti-geweld kunnen bestrijden. Nee, het gaat hier niet over wraakacties in het midden-oosten, maar een site met de open-deur-boodschap 'dat geweld, moord, verkrachting niet kan'. Meteen een pop-up met zinloze enquête te pakken. En elke keer als je op de hoofdpagina komt weer. Waar je je vervolgens eerst door de zinloze poll over je rijgedrag heen moet werken. Onderin staat wat de anonieme maker bezielt. Vertel je verhaal aan hem en weet dat hij zich het recht voorbehoud 'dit voor andere doeleinden' te gebruiken. Zou dit figuur met anti-irritatie 'bestreden' kunnen worden?
UPDATE: Het heeft even geduurd, maar de zinloze site heeft de boel op zwart gegooid. Chapeau!

. Zinloos geweld (2)

Ons postje over een site tegen geweld heeft weer het nodige stof doen opwaaien. Zo werden wij begin van de avond plotseling opgeschrikt door een wel heel kritische lezer, die onze comments volplempte met gescheld. Ongezouten liet het anoniempje weten GeenStijl een ongelooflijke KUTSITE te vinden. Wat natuurlijk klopt, da's ook de bedoeling. Mevrouw - jawel, het is eens een keer een mevrouw - stuurde ons vervolgens ook nog een mailtje dat eindigde met de niet mis te verstane tekst: "MONGOOL, als je lef hebt dan mail je terug". En zo raakten wij op de MSN al snel aan de praat met Debbie van der Meer uit Venlo. Deze 27-jarige dame zegt een vriendin te zijn van de initiatiefnemer van die zuigende site. Mevrouw heeft nog slechts één missie, zo bleek: GeenStijl moet "op zwart", de aangifte is al de deur uit en lukt het niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Geweld is plotseling kennelijk toegestaan... Lees de vermakelijke discussie tussen Rombo, Fleischbaum en Debbie.

. Debbie slaat keihard terug!

Domme Debbie is boos, heel boos. Nadat we de verblindend lelijke site van haar vriendje afkraakten, begon het trieste duo een ware kruistocht, in de veronderstelling GeenStijl "op zwart" te kunnen krijgen. Vooralsnog is alleen de antigeweld-site verdwenen, maar of dat nu zo'n gemis is... Deb houdt ons gelukkig op de hoogte van haar vorderingen: "Zo stap 1 is gezet, deze mail kreeg ik van illegale praktijken (kunnen jullie ook op je site zetten!), en er is een mail naar jullie webmaster (hoe zou ik er toch achtergekomen zijn), ruud de wild is ingelicht, dus radio3fm weet het nu ook, dus wie de bal gooit krijgt hem 3x zo hard terug. Cool toch dit allemaal.

. Houdt het dan nooit op?!?

Terwijl we ons nog zo voorgenomen hadden tijdens de vakantie van Fleischbaum/FleshTree eens wat meer leuke, vrolijke en onschuldige zaken te posten, komt het er dankzij de kruistocht van Domme Debbie nauwelijks van. Je voelt je toch elke keer verplicht te reageren op de onleesbare meuk die ze mailt en dat kost tijd. En dat gaat dus weer ten koste van veel leukere postjes. Nou ja: sorry dus maar, lieve lezers. Meest recentelijk verdeden we onze tijd aan het beantwoorden van een soort van klacht, al weten we niet precies van wie. Duidelijk is echter wel dat die sluwe doch Domme Deb erachter zit. Inmiddels valt ze ook onze vrienden van Flabber lastig met haar gezeik. Maar wat denken jullie: zou de vooralsnog onduidelijke afzender van het mailtje genoegen nemen met ons antwoord?
UPDATE 1: Het kan snel gaan: er is een antwoord binnen van Prominente Internet Services!
UPDATE 2:
Een mirror: zijn dit de foto's van Debbie en haar topdesigner Eric?
UPDATE 3: Sergeant Hartman kon het weer niet laten en ging per MSN de discussie met Domme Debbie aan.

. Domme Debbie - deel 5 (slot)

Sergeant Hartman bewijst wederom die ijzeren commando-discipline nog steeds te beheersen en gaat - na een toch redelijk roerig dagje op dit gebied - de discussie maar weer eens aan met Domme Debbie. Een aantal opmerkingen van onze drill-instructor strijdt om de titel 'mooiste opmerking uit deze chat'. We twijfelen tussen "je wordt hier al een kijkcijferkanon genoemd", "ben je op zoek naar een geile vrijgezelle bink - engerd?" en "sorry ik zat even aan een naakte IJsqueen te denken". De DommeDebbieBokaal gaat echter zonder twijfel naar ons schizofrene zeugje, vanwege de opmerking waar we al dagenlang op zitten te wachten: "maar om jullie je zin te geven : IK GEEF JULLIE GEWONNEN. ik trek me terug en laat jullie verder in je waarde". Domme Deb bedoelt uiteraard dat ZIJ zich gewonnen geeft, maar een kniesoor die daar op dit moment op let. We kijken bij ons kijkcijferkanon inmiddels trouwens niet meer op een spelfoutje meer of minder. Maar we accepteren de in de ring geworpen handdoek en zijn de beroerdste niet: we laten Deb vanaf nu ook met rust. Al was het alleen maar omdat we echt niet meer weten wat we nog over haar kunnen publiceren... Op veler verzoek, maar ook omdat ik de zaken altijd netjes afrond: een afsluitende e-mail aan de heer Huizer van Prominente Internet Services, naar aanleiding van zijn eerdere klacht.

Terug naar GeenStijl.nl